6 Ocak 2014 Pazartesi

BAŞARILI BLOGLARA ÖRNEK

Misafir blog yazarlığı ve blogunuz için faydalı sitelerEn iyi bildiğiniz işi internetten yaparsanız daha başarılı olacağınızı hemen hemen her yazımda, belirttim. Bu yazımda ise sizlere bu dediklerimi destekleyecek bir kaç site ile tanıştırmak istiyorum. Bu blog ve siteler, bugün google aramalarında üst sıralarda yer alıyorsa kullanıcılarına özgün olarak istedikleri bilgiyi en iyi şekilde sunduklarındandır.
Sitenizde yaptığınız her önemli değişiklik sizi biraz geriye götürecektir. Mesela blog isminiz baştan size iyi gelmişti ama sonradan değiştirmeye karar verdiniz. İşte bu hamle sizin en baştan başlamanız demektir. Nasıl yapmanız gerektiği konusunda gerekli bilgiyi edindikten sonra yapmaya çalışırsanız, sonradan yaptığınız işin keyfini çıkarırsınız.

Bu site size HTML kodları kullanarak blogunuza istediğiniz gibi tasarlamanıza yardımcı olan bir blog. Bu site sayesinde blogunuza istediğiniz özellikleri ekleyebilirsiniz. Ayrıca HTML kodlamanın nasıl yapıldığını öğrenmek isteyenler için dersler bile eklenmiş.

Blog yazarlığı hakkında çok değerli bilgiler sunan bir site. Bu site sayesinde başarılı bir blog sayfasına nasıl sahip olacağınızı, blogger ve blog yazarlığı konusunda önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.

Bu blogun bence en büyük özelliği yemek tarifleri sunmasından ziyade yemek yazarlarını da bir arada toplamasıdır. Bu aslında misafir blog yazarlığına da en iyi örnektir. Böylece site devamlı güncel kalmaktadır. 

Hobi edinmek isteyenler için ideal bir site, Bu site sayesinde hobiniz yoksa hobi edinebilirsiniz.İlk baktığınızda sitede dikkat çeken bir kaç özellikten bahsetmek istiyorum öncelikle site içinde bazı ürünleri indirimli alma fırsatı sunuyor. Ayrıca para ödüllü yarışmalar düzenliyor. Çok akıllıca bir yöntem çünkü bu sayede hem site güncel tutulmuş oluyor hemde site trafiğini arttırıyor.

İlgi alanınıza giren teknolojik gelişmeleri eş zamanlı olarak takip etmek istiyorsanız size en uygun siteyi buldunuz demektir. İçerik ortaklığı sayesinde site devamlı güncel tutulmaktadır. 


Paylaş :

Yazar:

Facebook Yorumlar

0 yorum: