19 Ocak 2014 Pazar

BUMERANG ÜYELİĞİNİN BLOGGERLAR İÇİN ÖNEMİ NEDİR?

bumerang ve blogunuza faydası
Google'a bumerang yazıp arattığınızda hemen ilk sırada "Hürriyet Bumerang / Ücretsiz tanıtım, daha fazla okuyucu ve gelir... bumerang.hurriyet.com.tr" hemen altında ise "Türkiye'nin en büyük blogcu ve webmaster topluluğu! Üye siteleri trafik, gelir ve bilinirlik olarak destekliyoruz. Bumerang ile hep birlikte kazanacağız!" yazar. Pek çoğunuzun özellikle bloggerlığa yeni başlayanlarınızın dikkatini çekmemiş olabilir ama bumerang'ın ne anlama geldiğini bilenler için bu site, google'den sonra en büyük ziyaretçi kaynağımız olabilir.


Bumerang Hürriyet'e üye olduğunuzda ilk önce Bronz üyelikle başlarsınız. BRONZ Üyelik en düşük üyelik tipidir ve sadece link paylaşımı yapmanıza izin verir. Böylece yaptığınız her link paylaşımından gelen trafiğin 10 katı reklam kazanırsınız ve reklamlarınız sadece hürlist'e yayınlanır. Ayrıca sitenize eklediğiniz bumerang şablonları ile de Hürlist'te reklam gösterimi kazanabilirsiniz. Bronz üyeler, Hürriyet.com.tr'de yayınlanan ücretsiz blog reklamlarından yararlanamazlar ve yazarkafe'ye içerik gönderemezler.

Diğer üyelik tipleri ise PLATİN ve ALTIN üyeliklerdir.

PLATİN Üyelik: Sitenize eklediğiniz bumerang şablonları ya da üyeliğiniz üzerinden yaptığınız her link paylaşımı için Hürriyet.com.tr'de reklam gösterim hakkı kazanır, Hürlist'te yer alır, Yazarkafe'ye içerik gönderebilir ve Bumads iş ortaklarının sunduğu tekliflerde de yararlanabilirsiniz.
ALTIN Üyelik: Platin üyelerden farkı sadece yazarkafe'ye içerik gönderememektir. Ama hedef Platin üyelik olmalıdır. Sizin performansınızı değerlendiren editörler üyelik tipinizi eğer aşağıdaki şartlar yerine getirilmiş ise bir üst üyelik tipine yükseltecektir. Eğer siz üyelik tipinizin artık yükseltilmiş olması gerektiğini düşünüyorsanız başvurabilirsiniz. Ama bunu editörlere bırakmanız bence daha mantıklı olacaktır. Çünkü gereksiz yere meşgul ederseniz üyeliğiniz iptal edilebilir.

ÖZGÜN OLUN YARARLI İÇERİK BARINDIRIN
Bumerang editörleri sitenizi belirli aralıkla ziyaret eder ve siteniz.
1- Özgün ve ziyaretçileriniz için yararlı içerik barındırıyorsa,
2- Sitenizi güncel tutuyorsanız yani en az 2 gün ara ile sitenize içerik ekliyorsanız,
3- Siteniz kullanıcı dostuysa,
4- Bumarang şablonları ile hürriyet.com.tr ve sitelerine iyi bir trafik sağlıyorsanız sitenizin üst üyelik tipine geçmeye hazır demektir. Daha fazla bilgiyi bumerang.hurriyet.com.tr adresinden edinebilirsiniz.

Sitenizi kurduğunuza göre herkes gibi sizinde amacınız sitenizi en iyi yerde görmektir. Zaten emek verip gerekenleri yapmaya özen gösteriyorsanız. Bumerang şablonları ile hürriyet ve sitelerine sağladığınız link paylaşım trafiği de sitenizin bir üst üyelik tipine geçişini sağlayacaktır. Hürriyetin istediği trafik sizin istediğiniz ise bilinirlik ve trafik ise bumerang'a üye olmanızı tavsiye ederim.

Paylaş :

Yazar:

Facebook Yorumlar

0 yorum: