4 Aralık 2015 Cuma

LİMK BENZER YAZILAR EKLENTİSİ İLE HEM PARA KAZAN, HEM DE BOUNCE RATE DEĞERİNİ DÜŞÜR

Bir çok blog sahibinin bildiği ama önemsemediği Bounce Rate yani Hemen Çıkma Oranı, ziyaretçilerinizin tek bir sayfayı ziyaret edip, başka bir sayfaya geçmeden blogunuzdan çıkma yüzdesidir. Bu oranın yüksek olması blogunuzu ziyaret edenlerin sitenizde gezinmediğini gösterir. Ziyaretçilerinizin blogunuzda daha fazla gezinmesi, blogunuzun ortalama ziyaret süresini arttıracağı gibi SEO açısından da değerinin yükselmesini sağlayacaktır. Bu da google ve alexa sıralamanızı olumlu yönde etkileyen önemli bir faktördür.

Limk Benzer Yazılar Eklentisi.

Ziyaretçilerinizin blogunuzda daha fazla gezinmesini sağlamanın bir yolu da ücretsiz Limk benzer yazılar eklentisidir. Bu eklenti sayesinde hem blogunuzdaki diğer yazıları ziyaretçilerinize önererek sayfa görüntüleme sayınızı arttırabilir, blogunuzda geçirilen süreyi uzatabilir, blogunuzun hemen çıkma Oranını (bounce rate değerini) düşürebilir, hem de limk benzer yazılar widgeti sayesinde blogunuzdan para kazanabilirsiniz. Bu eklentiyi önermemin blogunuzdan para kazanmanın dışında bir kaç nedeni daha var; Bunlardan en önemlisi widgeti sitenizin görünümü ile uyumlu hale getirmesidir.

Limk Benzer Yazılar Widgeti Sitenize Nasıl Eklenir.

1.Adım: Fikri babası Türk girişimciler olan bu güzel uygulamaya öncelikle üye oluyoruz. Mail adresinizi girdikten ve şifrenizi belirledikten sonra aktivasyon mailini onaylamanız yeterlidir. Site ingilizce olarak hazırlanmış olmasına rağmen siteye üye olduktan sonra siteyi Türkçe'ye çevirebiliyorsunuz.
limk.com'a bir kaç adımda kolayca üye olabilirsiniz.

2 Adım: Kayıt işlemini tamamladıktan sonra sitemizi ekliyoruz. Aşağıdaki 1. resimdeki gibi sitemizin URL adresini girip ileri butonuna basın, 2. resimdeki gibi sitenizin bilgileri otomatik olarak ekrana gelecektir. Eğer otomatik olarak gelmediyse kendiniz de girebilirsiniz.
limk.com'a sitenizi ekleyin


limk.com'a siteniz ile ilgili açıklama girin

3.Adım: Yukarıdaki site ekleme işlemi tamamlanıp ileri butonuna bastıktan sonra sıra Limk Benzer Yazılar Widgetini sitemize eklemeye geldi. kırmızı renkle belirginleştirilmiş Install Widget yazan yere tıklıyoruz. 2. resimdeki sayfa açılacaktır. Widget Ekle butonuna basarak 3.r esimdeki gibi Limk Benzer Yazılar widgeti'nin Responsive (mobil cihazlarla uyumlu) eklentisini blogumuza eklemiş oluyoruz.

limk.com benzer yazılar widgetini blogunuza ekleyin

limk.com
limk.com benzer içerik widgeti

Limk Benzer Yazılar Eklentisi Kontrol paneli

limk.com yönetim paneli ile kolayca ayarlarınızı yapın

Limk'e giriş yaptıktan sonra en üst tarafta limk kontrol panelini göreceksiniz. Bu panel sayesinde birçok işlemi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Limk Siteler: Siteler kısmına tıkladığınızda eklediğiniz sitenizi görebilir ve aksiyon kısmından birçok ayarlamayı aynı anda yapabilirsiniz.
limk nedir
Aksiyon 
* Limk Para kazanma: Bu ikona tıkladığınızda sitenizden ne kadar gelir elde etmeyi istediğinizi belirliyorsunuz. 
limk para kazan
* Güncelle: Sitenize son eklediğiniz yazılarınızın limk tarafından güncellenmesini sağlayabilirsiniz.
* Kodumu al: Eğer Limk Benzer yazılar eklentisini sildiyseniz bu ikon sayesinde yeniden alabilirsiniz.
*Tasarım: Limk benzer yazılar widgetinin sitenize özel görünmesini sağlayabilirsiniz.
*Sorun Çöz: Limk Widgetleri ile ilgili sorun yaşıyorsanız. Bu ikona tıklayarak sitenizdeki sorunların çözülmesini sağlayabilirsiniz.
*İndexle: Sitenizin indexlenmesini isteyebilirsiniz.
*Sil: İstediğiniz zaman sitenizi limk'ten silebilirsiniz.

Limk Widgetler: Buradan benzer yazılar eklentinizin yatay, dikey ve uyumlu (responsive) versiyonlarını blogunuza ekleyebilirsiniz.
limk.com uyumlu, yatay ve dikey widget seçeneklerinde sitenize uygun olanı ekleyin

Limk Etkileşim: Bu kısımdan Limk eklentisinin sitenizle alakalı istatistiki bilgilerine ulaşabilirsiniz. Bu sayede limk benzer yazılar eklentisinin gösterim sayısı, tıklama sayısı ve tıklama oranı bilgilerine 6 aya kadar detaylı olarak ulaşabilirsiniz.
limk.com

Limk Gelir: Bu alanda sitenizin günlük elde ettiği geliri görebilirsiniz.
limk ilebenzer yazılar widgetinden para kazanabilirsiniz.

Limk Kazançlar: Siteye üye olma karşılığında size 50,00$ kazanç sağlanıyor ve 150,00$ olduğunda da ödemeniz hesabınıza yapılıyor.
limk.com'da kazançlarınızı görebilirsiniz.

Limk Reklam Ver: Sitenin en altında sol sütunda yer alan reklam ver yazısına tıkladığınızda 250,00$ ücretsiz reklam limitinin olduğunu görürsünüz. Gerekli bilgileri girerek sitenizin reklamını 250,00$'a kadar ücretsiz yapılmasını sağlayabilirsiniz.
limk'e reklam ver

Paylaş :

Yazar:

Facebook Yorumlar

2 yorum:

  1. Her şeyi detaylıca anlatmışsınız. teşekkürler. Ancak aklıma bir sou takıldı bu site ücretli mi?

    YanıtlaSil