20 Aralık 2015 Pazar

BLOGGER İÇİN REKLAM HTML KODU NASIL YERLEŞTİRİLİR.

Blogunuza reklam vermek isteyen bir sitenin reklamını nasıl yayınlarsınız? Bu sorunun en kolay yolu resim'e URL ekleyerek sağ sütunda yayınlamaktır. Eğer reklamı yazı içinde yayınlayacaksanız yine resime URL ekleyebilirsiniz. Ya blogunuzda üst alanda yer alması istenmişse O zaman aşağıdaki reklam HTML kodu işinize yarayacaktır.

REKLAM HTML KODU YERLEŞTİRME

Öncelikle yayınlayacağınız görseli Google Fotoğraflara sürükleyerek bırakın. Bu işlem sayesinde reklam resmini google fotoğraflara yüklemiş olacaksınız. Resim yüklendikten sonra resmin üstene tıklayın ve sağ klik yaparak "Resmi yeni sekmede aç" seçeneğine tıklayın. Hemen yan tarafta resim yeni sekmede açılacaktır. Buradaki URL şimdilik beklesin sayfayı kapatmayın.URL biraz uzundur ama idare edeceğiz artık.
Aşağıdaki reklam kodunda kırmızı olarak belirtilen alana reklamını yapacağınız sitenin adresini girin. Kahverengi alana ise reklam ile ilgili kısa bir açıklama girin. Mouse ile reklamın üzerine gelindiğinde buraya yerleştirdiğiniz açıklama ekranda çıkacaktır. Google fotografa yüklediğiniz ve yeni sekmede açtığınız reklam görselinin URL adresini kopyalayın ve Mavi alana yapıştırın. (Resim URL'si biraz uzundur demiştim. URL'nin sonunda resim boyutları yer almaktadır. Görselin boyutlarını reklam alanınıza göre ayarlamadıysanız değerleri değiştirerek ayarlayabilirsiniz. Fark çok ise basık görüneceğinden tam veya çok yakın bir biçimde ayarlanması önemlidir.) Resimin boyutu yeşil alanda belirtilmiştir. Resim boyutunu siz kendinize göre değiştirebilirsiniz. Bu reklam HTML kodu sayesinde blogunuzda istediğiniz yere reklam yerleştirebilirsiniz.

" 

<td><a href="BURAYA YÖNLENDİRİLECEK SİTE URL'Sİ GİRİLECEK" _fcksavedurl="BURAYA YÖNLENDİRİLECEK SİTE URL'Sİ GİRİLECEK"><img width="250" height="250" title="REKLAM İLE İLGİLİ AÇIKLAMA GİRİN" alt="" src="SAYFANIZDA GÖRÜLECEK RESİMİN URL'Sİ GİRİLECEK" _fcksavedurl="SAYFANIZDA GÖRÜLECEK RESİMİN URL'Sİ GİRİLECEK" /></a></td>

"

Paylaş :

Yazar:

Facebook Yorumlar

0 yorum: