4 Ocak 2014 Cumartesi

ANALYTICS VERİLERİNİZİ CEBİNİZDEN TAKİP EDİN

google analytics android uygulama
Blogunuz varsa mutlaka google analytics'e kaydetmişsinizdir. Ama hala kaydetmediyseniz mutlaka kaydetmenizi öneririm. Google Analytics sayesinde sitenizi günlük kaç kişinin ziyaret ettiğini, sitenizde gerçek zamanlı olarak kaç kişinin bulunduğunu ve hangi yazınızı okuduğunu, Hangi kaynaktan geldiğini ve sitenizde ne kadar kaldığını ve çok daha fazlasını öğrenebilirsiniz. Bunu sadece masaüstü veya dizüstü bilgisayarınızdan değil cebinizden de takip edebilirsiniz. Eğer isterseniz mail adresinize istediğiniz aralıkta analiz verilerinin gelmesini de sağlayabilirsiniz.

CEBİNİZDEN TAKİP EDİN

Android cep telefonunuzdan google play'e girin ve arama kısmına analytics yazın ve resimde en üste gördüğünüz uygulamayı cebinize yükleyin. Kurulum için sizden bir kaç bilgi daha istenecektir. Kurulumu yaptıktan sonra nerede olursanız olun sitenizin tüm analiz verilerine cebinizden rahatça ulaşabileceksiniz.

E-MAİL İLE TAKİP EDİN

Google Analytics hesabınıza giriş yaptıktan sonra aşağıdaki resimde yer alan kırmızı kutu içindeki E-Posta yazısına tıklayın. E-Posta Raporu ekranı gelecektir.Mail adresinizi girin ve raporun hangi formatta (PDF veya Excel) ve ne sıklıkta (Haftalık, Günlük, Aylık) gönderilmesini istiyorsanız belirtin ve gönder yazısına tıklayın. Hepsi bu kadar.

google analytics mail gönderimi


Paylaş :

Yazar:

Facebook Yorumlar

0 yorum: