5 Kasım 2013 Salı

İNTERNET MADENİ


internet madeni
Günümüzün ve geleceğin en büyük pazarlama aracı kuşkusuz İNTERNET. Bugün haftalık pazar alışverişimiz hariç neredeyse ihtiyaçlarımızın tamamını internetten sağlıyoruz. Sadece alışveriş değil tabi ki artık internet bizim kütüphanemiz, imla kılavuzumuz, İngilizce - Türkçe sözlüğümüz olmuş durumda Google amcaya aklına takılan bir konuda danışmayan var mı merak ediyorum doğrusu.

İNTERNETTEN KOLAY KAZANÇ(!)

Durum böyle olunca da bu devasa pazarda yerini almak isteyenler zaten yerini aldı. Yerini almaya çalışanlar var. Ekibini kurmuş çalışıyor adamlar. Bir de az sermaye ile hatta hiç para harcamadan yerini alıp para kazanmak isteyenler var. İş böyle olunca internetten kolay para kazanma yollarını anlatan E-kitaplar çıktı ortaya, kolay para kazanma peşinde olan arkadaşlar da hemen atıldılar tabii. (Bu arada netten para kazanma konusunda hakkını veren, bizzat tecrübe edilmiş ve güncel olan kitaplarda bu kötü anlayıştan payını aldı ve almaya devam ediyor.) Kazanmak kolay iki tıkla gelsin paralar, hatta yazı yazarak çok kolay para kazanabilirsiniz(!). Sonra bir sürü hüsran. Neyi nasıl yapacağınızı öğrenmeden hüsrana uğramanız normaldir. Aslında bu kitaplardaki netten para kazanma yollarının tamamı uygulanabilir ama siz en son yapacağınızı en başta yapmaya başlarsanız sadece olduğunuz yerde döner bir adım ileri gidemezsiniz. Diyelim ki çok güzel yemek yapıyorsunuz ve gizli tarifleriniz ile sizin deneyip bulduğunuz lezzetleri barındıran bir defteriniz var. Sır gibi saklıyorsunuz. Şimdi elinizde böyle bir yetenek varken, gidip te bir ürünün satış ortağı olarak para kazanmaya çalışmak komik olmaz mı. Alan adınızı alın açın sitenizi ve başlayın tariflerinizi insanlarla paylaşmaya.... En iyi bildiğiniz işi internetten yapmanız sizi daha çabuk hedefe ulaştıracaktır.

SİSTEMLİ ÇALIŞMAK BAŞARININ ANAHTARI

Öncelikle ne yapacağınıza karar verip daha sonra yapacağınız iş doğrultusunda sizi daha ileriye götürecek adımları sırası ile atmanız gerekir. Yolda yürürken baktınız boş kiralık bir dükkan var tuttunuz. ilerde yapacak olduğunuz iş için dükkan hazır. mantıklı mı sizce...  tam tersi olması lazım değil mi... Önce işi belirlemeniz ilerlemeniz için daha uygun bir adım olmaz mı... Başka bir örnek vereyim, hedefe sizi ulaştıracak iki yol var. Biri düz, direk hedefin önüne çıkıyor. Diğeri ise virajlı, biraz zahmetli ama oda sizi hedefin önüne çıkarıyor. Düz yolun sizi hedefinize virajlı yoldan daha erken götüreceği kesin. İşte burada düz yol Sistemli çalışma oluyor.

İNTERNET MADENİ NEDİR?

İnternet Madeni, online para kazanma konusunda denenmiş yöntemler içeren bir kitaptır. Tam 10 yıllık bir tecrübenin ürünü ve size sunulan her yöntemin kazandırdığı defalarca test edildikten sonra bu kitaba girebilmiştir. Eğer aklınızda ne yapacağınız ile ilgili her hangi bir netlik yoksa bu kitap tam size göre, bu E-kitap'ı okuduktan sonra ne yapacağınıza daha net karar vereceksiniz. Aslında karar sizin kitapta okuduklarınızdan ne kadarı sizin işinize gelecek bu ayrı bir mesele. Neden mi böyle diyorum eğer hemen para kazanmak istiyorum diyorsanız. 2 yolunuz var birincisi iyi bir video bulup bir anda YOUTUBE üzerinden iyi paralar kazanabilirsiniz. Yakın zamanda 1.819.733.364 kişinin izlediği ve sahibine 8.000.000$'dan fazla para kazandıran GANGNAM STYLE gibi. İkincisi ise fırsatları yakalayarak paraya çevirebilirsiniz. MİCHAEL JACKSON'ın ölümü kimilerini üzerken, kimilerinin kazancı olmuştur. Nasıl mı sitelerinde ölüm haberini ve videolarını yayınlayarak ve satış ortaklığı aracılığı ile ürünlerini satan sitelere müşteri yönlendirerek. işte bu fırsatları paraya çevirmektir. Gerçi biraz yanlış bir örnek olmuş gibi görünebilir ama en çarpıcı olanı bu bence. İşte yukarıda belirttiğim para kazanma yöntemlerini ve diğer denenmiş bir çok yöntemi nasıl yapacağınızı bu kitapta detaylıca öğrenebilirsiniz...

İNTERNETTEN MAL ALIN-SATIN

İnternet üzerinden sadece birilerinin ürününü satmak için uğraşmak yerine mal alım-satımı da yapabilirsiniz. Şu an piyasada satılan ürünlerin tamamına yakını Çin malı. Gerçi her Çin malı kötü değil müşteri ne isterse onu ürettikleri için aynı ürünün kalitelisi de var kalitesizi de.... Mal almak için Çin'e gitmeye gerek yok. İnternet üzerinden malı alıp(alibaba.com), yine internet üzerinden malı satabilirsiniz(gittigidiyor.com). Biraz zaman alır malın gelmesi, resimlenmesi, imternete konması falan ama kazancı da iyi bir yöntemdir. İşte bunu da nasıl yapacağınızı bu kitaptan öğrenebilirsiniz.

goomassileogren.com'a tıklayarak ürün sayfasına gidebilirsiniz.

Paylaş :

Yazar:

Facebook Yorumlar

0 yorum: