26 Temmuz 2013 Cuma

YAZI YAZARAK PARA KAZANABİLİR MİSİNİZ?

yazı yazarak para kazanmakBu yazıyı okuyorsanız yazı yazarak para kazanmayı araştırmaya değer buldunuz demektir. Makale yazarak para kazanmak internette anlatıldığı gibi günümüzde yaygınlaşan bir iş midir bilemem ama ev hanımlarının dahi yapabileceği bir iş ise bu ülkede herkes yazar oldu demektir (!). Alınmanızı istemem ama yazı yazarak para kazanmanın bu kadar kolay gösterilmesi birilerinin doğru söylemediği izlenimi yaratıyor bende nedense!....
Aslında fazla söze de gerek yok. Bu konuda gerekli tüm bilgiyi bulacağınız evdeyazar.blogspot.com'da yer alan bir alıntı ile bu kısacık yazımı tamamlamak istiyorum..
"Herkes yazı yazamaz, okumayı sevmeyenler hiç yazamaz.. Türkçe'yi bilmeyenler boşuna yazarak kazanma hayalleri kurmasın. Önce kendilerini geliştirsinler; ya da ne bileyim entelektüel birikim istemeyen başka seçenekler düşünsünler para kazanmak için.."
http://evdeyazar.blogspot.com/search/label/yazarak%20kazanmak
Yukarıdaki linke tıklayın
Bu konuda yazılmış tüm yazıları okuyun.
ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM...

Paylaş :

Yazar:

Facebook Yorumlar

1 yorum:

  1. Teşekkür ederim yazılarıma referans gösterdiğiniz için. Sizin de belirttiğiniz gibi "ev kadınları ayda 1000 TL yazı yazarak kazanabilirsiniz" şeklinde insanlara yanıltıcı bilgiler veren, yazma işinin çok basit olduğunu söyleyen, bu anlamda bir takım e-kitaplar pazarlayan o kadar çok yanlış bilgi var ki internette.. Ben de yaşadığım deneyimleri aktararak bu işin hiç de basit olmadığını anlatmaya çalıştım yazılarımda. Umarım faydalı olabilmişimdir.

    YanıtlaSil