20 Kasım 2015 Cuma

MEDYAYI GOOGLE HABERLER İLE TAKİP EDİN.

medyanın yeni trafik kaynağı google haberler olacak
 Google yeni bir hizmetle daha karşımızda Google Haberler. Bu hizmet genel ve yerel basının ilgisini çekiyor ve çekmeye de devam edecek gibi. Haberlere yönelik en güncel bilgileri bulabileceğiniz bir kaynak. Yerel haber sitelerinin site trafiğini arttırmaları için bence iyi bir  uygulama. Google, adsense'de olduğu gibi google haberler dahil olacak haber siteleri konusunda çok seçici davranıyor. web yönetici yönergelerine uygun olan siteleri Google Haberlere dahil ediyor. Google Haberler ile ilgili google resmi sitesinden alınan aşağıdaki bilgi hangi haber sitelerinin google haberler'e dahil edilip edilmeyeceği konusunda yeterli bilgi verecektir sizlere. Daha fazlası ve üyelik başvurusu için tıklayınız.
Google haberlere google arama sayfasının en üst sağ tarafında yer alan kare'ye tıklayarak ulaşabilir, bulunduğunuz ülkeyi seçerek önemli haberleri tek kanaldan takip edebilirsiniz.

google haberlere üye olun

Google Haberler, dünyadaki tüm haberleri bir düzen içerisinde kullanıcılarının erişimine sunarken haberlere yönelik faydalı ve güncel bilgiler arayanlara mümkün olan en iyi deneyimi yaşatmayı amaçlamaktadır.
Bu hedefleri tutturabilmemiz, büyük ölçüde Google Haberler'e dahil edilen sitelerin kalitesine bağlıdır. Bu nedenle, hangi sitelerin dahil edileceği konusunda adil ve tutarlı karar vermemize yardımcı olan bazı yönergelerimiz vardır.
Aşağıda, sitenizi göndermeden önce incelemeniz gereken bir dizi önemli yönerge sunulmuştur. Aşağıdaki Google Haberler kalite yönergelerine çok dikkat etmenizi öneriyoruz. Bu yönergelerde, bir sitenin Google Haberler dizininden tamamen kaldırılmasına ya da algoritma yollu veya manuel bir spam işlemden etkilenmesine yol açabilecek bazı uygulamalar ana hatlarıyla açıklanmaktadır. Spam işleminden etkilenen siteler, bir daha Google Haberler sonuçlarında gösterilmez.

Paylaş :

Yazar:

Facebook Yorumlar

0 yorum: