27 Aralık 2014 Cumartesi

BLOG AÇMAK VE SATIŞ ORTAKLIĞI İLE PARA KAZANMAK

Eskiden nasıldı bilmiyorum ama bugün blog açmanın tek amacı internetten para kazanmak oldu. Peki blog açmak tek başına internetten para kazanmak için yeterli mi? değil tabi ki. Blogunuzu açar açmaz bir kaç yazı ekleyerek bir yerlerden para akacağını düşünüyorsanız yanılırsınız. Blogunuzdan para kazanmayı ikinci plana atarak önceliğiniz blogunuzu yararlı özgün içeriklerle zenginleştirmek olmalıdır. Ayrıca tanıtım çalışmaları da yapmalısınız. Eğer Çalışkan, azimli ve sabırlı değilseniz işiniz zor. Eğer yukarıda sıraladığım vasıflara sahipseniz ve bir disiplin içerisinde çalışırsanız samimiyetle söylüyorum blogunuzdan para kazanmamak için bir nedeniniz kalmaz. Bunun için bir kaç yöntem kullanabilirsiniz.

ADSENSE REKLAMLARI

Blogunuzu hemen adsense reklamları alamazsınız bunun için zorlu bir süreci geçmeniz gerekiyor. Bu süreci atlattıktan sonra sadece okuyucularınızın reklamlara tıklamasını beklemeniz gerekiyor. Google adsense üzerinden gelirinizi arttırmak için ise sitenizin trafiğini arttırmanız gerekir. Google Adsense'ye başvuru için daha önce yazdığım "Google Adsense İle Para Kazanın" başlıklı yazımı okuyabilirsiniz.

SATIŞ ORTAKLIĞI (AFFİLİATE MARKETİNG)

Satış Ortaklığı sayesinde sitenizden - ilk başlangıçta değil tabiki - hatırı sayılır bir para kazanabilirsiniz. Bu konuda yapılan en büyük yanlışlardan biri bilmediğiniz bir ürüne satış ortağı olmak ve blog açarak bir kaç yazı ile para kazanılacağını sanmaktır. En doğru yöntem ise en iyi bildiğiniz iş ile ilgili paylaşımlarda bulunacağınız blogunuzu açarak varsa bu konuya yönelik ürüne satış ortağı olarak blogunuzda reklam yayınlamaktır.  ya da blog ile uğraşamam diyorsanız para kazanma yöntemleri içinden en uygununu seçerek nasıl yapıldığını iyice öğrendikten sonra para kazanmak için gerekli adımları atmaktır. Kendimden bir örnek vereyim size ilk bu işlere başladığımda ilk aldığım kitap Google Kazançları Dijital Eğitim Setiydi. Kitapta ilk yazan özetle öğrendiklerini hemen uygulama, kitabı bitir, iyice anla, anlamadıklarını sordu. Ben hemen öğrendiklerimi uygulamaya başlamamla birlikte birşeyleri yanlış yaptığım için google adwords hesabın kapatıldı. Adwords hesabınız bir defa kapatıldı mı bir daha aktif hale getiremiyorsunuz. En baştan ayrı bir hesap açmanız gerekiyor ki. Eğer kredi kartınız tek ise ve adwords hesabınıza bunu tanımlamışsanız o kredi kartınızı da kullanamıyorsunuz. Tamamen size sıkıntı oluyor. Bu nedenle öncelikle yapacağınız işi belirleyin. iyice öğrenin ve ondan sonra uygulamaya başlarsanız en kısa zamanda meyvesini toplamaya başlarsınız. BURAYA TIKLAYARAK videoyu izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Türkçe içerikli ürünlere satış ortağı olmak istiyorsanız öncelikle XTİCARET'e üye olmanız gerekir. Böylece istediğiniz ürüne dilediğiniz yöntemle satış ortağı olabilirsiniz

                                             
 XTİCARET İLE PARA KAZANMA KİTABINI ÜCRETSİZ İNDİRİN 

                                             


Paylaş :

Yazar:

Facebook Yorumlar

0 yorum: