29 Ekim 2013 Salı

İLETİŞİM FORMU EKLE

blog iletişim formu ekleme
Sitenize hiç zorlanmadan ekleyebileceğiniz Blogger İletişim Formu Gadget'i sayesinde ziyaretçilerinize sizinle iletişime geçmesi konusunda kolaylık sağlayabilirsiniz.

İLETİŞİM FORMU EKLE

Blog yönetim panelinin sağ tarafında yer alan sütundaki "YERLEŞİM"e tıklayın "GADGET EKLE"ye tıklayın. ekrana gelen gadget ekleme ekranındaki "DİĞER GADGET'LER" yazısına tıklayın. işte iletişim formu ekranda. tıklayarak blogunuza ekleyebilirsiniz.

iletişim formu widget eklemeBLOGUNUZUN YEDEĞİNİZİ ALIN

İletişim Formunu ayrı bir sayfa olarak ta sitenizde kullanabilirsiniz. Bu konuda pek çok sitede nasıl yapılacağı konusunda bilgi bayağı bilgi mevcut, google'a "blogger iletişim formu eklemek" yazmanız yeterli ama bu işlemi yapmaya başlamadan önce blogunuzun yedeğini almanızı şiddetle tavsiye ederim.

YILDIZLI ALANLARI BOŞ GEÇMEYİN

Sağ taraftaki resimde yer alan iletişim formunda dikkat ettiyseniz E-Posta ve Mesaj kısmının hemen yanında yer alan (*) yıldızları görürsünüz. Bu yıldızlar (*) alanların boş geçilemeyeceği anlamına gelir. Eğer bu alanları boş geçmeye çalışırsanız resimin en altında göreceğiniz gibi "İleti alanı boş bırakılamaz" yazısı ile karşılaşırsınız. Peki mesajlar nereye geliyor diye aklınıza takılmış olabilir. gmail'inize geliyorlar. Maillerinizin bulunduğu alanın üst kısmında SOCİAL (SOSYAL) isimli bir kutu bulunur tıkladığınızda gelen maillerinizi burada görebilirsiniz.


Paylaş :

Yazar:

Facebook Yorumlar

2 yorum:

  1. iletişim formunu açıyorum ama hiç bir şey çıkmıyor. sorun ne anlamadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ceren Hanım;
      Blog adresinizi yazar mısınız.
      Şuan iletişim formunu konrtol ettim eklenmesinde her hangi bir sıkıntı yok.
      Blogunuz blogspot.com uzantılı mı?

      Sil